De zorg werkt samen Mett

Slim samenwerken en geld besparen

Vrijblijvend proberen
Mogelijkheden

De ideale online werkplek voor de zorg

Mett is hét Nederlandse samenwerkingsplatform voor de zorg. Werk veilig samen met collega’s en zorgprofessional, zowel binnen als buiten de organisatie. Mett is altijd bereikbaar. Als zorgprofessional of sociaal werker werk je vaak op afstand en wil je toch veilig toegang hebben tot informatie. Mett is dé Nederlandse applicatie voor slimme samenwerkers. Werk vanaf iedere locatie en op ieder apparaat veilig samen. Dat maakt van Mett de ideale online werkplek voor de zorg.

Altijd met elkaar in contact

Mett is de plek waar collega’s met elkaar in contact komen en blijven. Deel kennis en informatie en blijf op de hoogte van alles wat speelt binnen de organisatie en daarbuiten. Ook collega’s zonder werkplek kunnen online vragen aan elkaar stellen. Dat is slim samenwerken anno nu.

Sociaal intranet niet geschikt voor iedere organisatie

Veilig in de cloud

In de zorg is veilig informatie en documenten delen extra belangrijk. Wij begrijpen dat. De servers van Mett staan in Nederland en informatie is streng beveiligd in de cloud. Geef medewerkers rechten tot specifieke pagina’s op het platform. Zo werk je veilig samen met iedereen in de organisatie.

Blog: veilig samenwerken in de cloud.

Bespaar tijd en geld

Mett werkt gemakkelijk en efficiënt. Dus kun je direct aan de slag. Op een werkdag van 8 uur kun je wel 40 minuten besparen door samen te werken in Mett. Onnodig zoeken naar informatie is verleden tijd. Zo simpel is samenwerken in Mett. Hoe gaat jouw organisatie tijd en geld besparen?

Blog: kosten snel terugverdiend.

Annette Jansen Zorggroep Oude en Nieuwe Land

“Organisaties in de zorgsector vragen om een andere manier van werken. Mett helpt ons daarbij.”

Annette Jansen, beleidsadviseur marketing en communicatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Lees de hele case

Waarom Mett?

METT IS JE IDEALE WERKPLEK IN DE CLOUD

Mett helpt de zorg in Nederland beter samen te werken. Zet Mett in als sociaal intranet of projectplatform. Werk samen met collega's of betrek klanten en familie. Wij hebben de techniek, ervaring en kennis in huis.

Communicatieadviseur

Deel informatie binnen én buiten je organisatie

Of je nu werkt bij een zorginstelling, praktijk of sociaal wijkteam: in Mett communiceer en deel je informatie met de juiste mensen binnen én buiten de organisatie. Dit kan zowel openbaar als besloten. Zo houd jij de controle over de communicatie.

Wij helpen jou slim en veilig online samen te werken, welk doel je ook hebt. Wij helpen je dit te behalen en kosten te besparen. Bij een abonnement op Mett zijn altijd alle functionaliteiten inbegrepen. De mogelijkheden zijn groot en de kosten laag. Daar geloven wij in.

Zorgverlener

Altijd de juiste informatie en in contact met collega's

Als zorgverlener heb je onregelmatige werktijden en werk je weinig of niet op kantoor. Toch wil je toegang hebben tot dossiers en andere informatiebronnen. Mett is de plek waar je altijd en overal bij de gewenste informatie kunt.

Zie jij je collega’s weinig? Mett is de plek om met ze in contact te blijven. Deel patiëntrapportages met collega’s, hou een logboek bij en deel dit met betrokkenen. Ben je benieuwd hoe collega’s een situatie oplossen? Stel ze online vragen, gewoon vanaf je telefoon.

Maar Mett is ook voor de leuke dingen die je met collega’s doet. Vind gemakkelijk collega’s via het smoelenboek en deel foto’s van het teamuitje. Creëer een hardloopgroep met elkaar en plan via Mett de trainingen in. Op welke manier je ook wilt samenwerken, je doet het samen Mett.

Mantelzorger

Je kunt cliënt en mantelzorger niet los van elkaar zien

Mantelzorgers zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevend familielid, vriend of buur. Met alle veranderingen in de zorg krijgen mantelzorgers en zorgvrijwilligers een steeds grotere rol. Daardoor is het steeds belangrijker dat zij met professionals gaan samenwerken zodat deze waar nodig ondersteuning kunnen bieden. 

Voor de samenwerking en communicatie maakt men gebruik van handgeschreven overdrachten. Maar helaas is dat niet digitaal en op afstand toegankelijk en verloopt de communicatie erg stroef.

Wij bieden de oplossing! Via het Mett platform optimaliseer je eenvoudig de samenwerking en communicatie tussen mantelzorgers en professionals. Via een speciale beveiligde pagina kun je per cliënt berichten, foto's en documenten delen met familie, mantelzorgers, vrijwilligers en zorg professionals. We denken graag met je mee en voorzien je  van tips om slimmer samen te werken.

ICT adviseur

Integratie en koppeling met eigen systemen

Zoek je een Nederlands samenwerkingsplatform om veilig en efficiënt online samen te werken? Bij Mett staan de servers in Nederland en is data streng beveiligd. Het platform heeft een uitgebreide rechtenstructuur, waardoor gebruikers alleen bij de informatie kunnen waar zij toegang tot hebben. Deze rechten zijn inzichtelijk en eenvoudig te wijzigen.

In Mett worden werkprocessen inzichtelijk. Teams werken in een besloten omgeving, openbare nieuwsberichten worden op de openbare website gedeeld en zorgverleners hebben een persoonlijke dossierpagina. Met hoeveel personen je ook gaat samenwerken, in Mett hou je het overzicht en heeft iedereen alleen toegang tot de gewenste informatie.

Wat is er onder andere mogelijk in Mett? Bekijk alle mogelijkheden en prijzen.

  • SSL beveiliging
  • Integratie en koppeling met eigen systemen
  • Single Sign-On via Active Directory koppeling
We adviseren je graag

Hoe werkt Mett het beste voor jou?

We denken graag met je mee over de inzet van Mett. Hoe kunnen wij bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen?

Partners

Sociaal verbinden in wijk of gemeente 

Mett werkt samen met de Sociale Verbinders om offline initiatieven te stimuleren en online samenwerken makkelijker te maken. De Sociale Verbinders zijn gespecialiseerd in het versterken van samenwerking tussen gemeenten en zorg- en welzijnsorganisaties voor burgers met een ondersteuningsvraag. Met Mett heb je een slim online platform in handen voor samenwerken, co-creëren, kennis delen en participeren. De Sociale Verbinders leggen de verbinding naar offline samenwerken.

3-stappen aanpak

 

Partner worden?

Neem contact op met Jeroen Rispens via jeroen@mett.nl of 06 2950 2362

WIJ ZIJN ER VOOR JOU

  • Ervaren adviseurs met verstand van communicatie en samenwerkenErvaren adviseurs met verstand van communicatie en samenwerken.
  • Praktische kick-start tot duurzame ondersteuningAlles van paktische kick-start to duurzame ondersteuning.
  • Mett is er voor jouOok na lancering blijven we graag betrokken bij jouw doelen!