Demo aanvragen
Bel gerust 030 292 07 01
 • Demo aanvragen

  Experts voor jouw sociaal intranet

  Wat is een sociaal intranet?

  Een sociaal intranet verandert de manier van samenwerken. Je deelt nieuws vanuit de organisatie of gebruikers plaatsen zelf berichten. Het vinden van kennis en het stellen van vragen gaat sneller. Samenwerken wordt makkelijker, ook met collega’s van andere afdelingen en vestigingen.

  Wij bieden een succesvol sociaal intranet

  Op basis van onze ruime ervaring zetten we een intranet met de juiste indeling voor je klaar. Mett werkt als een blokkendoos. Met onze bouwstenen stel jij een sociaal intranet samen dat past bij jouw medewerkers en organisatiedoelen. Ook denken we samen na over de introductie bij alle medewerkers. En als er iets verandert binnen jouw organisatie, dan groeit het intranet eenvoudig met je mee.

  Demo in jouw huisstijl (vrijblijvend)

  De sociaal intranet mogelijkheden van Mett

  Nieuws en berichten delen

  Deel het laatste nieuws vanuit de organisatie of laat collega’s zelf berichten en oproepen toevoegen. Wil je het nieuwe beleidsplan aankondigen of een nieuwe collega voorstellen? Binnen Mett richt je hier verschillende nieuwskanalen voor in. Vervolgens bepaal je per kanaal wie berichten mag delen.

  Nieuws en berichten plaatsen op een sociaal intranet van Mett

  Online kennisbank

  Plaats documenten overzichtelijk in mappen. Zo worden alle projectplannen, notulen en andere documenten centraal opgeslagen. Wijzigt er iets in een document? Dankzij versiebeheer blijft duidelijk welk document het meest recent is. Zoek in documenten en zie in één oogopslag in welk document en op welke pagina de zoekterm staat.

  Kennisbank op een sociaal intranet van Mett

  Samenwerken in open of besloten groepen

  Afdelingen of projectteams kunnen samenwerken in open of besloten groepen. Binnen een groep kun je bijvoorbeeld documenten delen en updates plaatsen.

  Open en besloten werkgroepen op een sociaal intranet

  Agenda en evenementen

  Zet alle afspraken overzichtelijk in de agenda, gezamenlijk of per afdeling. Houd bijvoorbeeld bij wie er jarig is of op welke dagen de bedrijfsauto gereserveerd is. Organiseer je een evenement? Zet het in de agenda en verstuur uitnodigingen naar je collega’s.

  Evenementen tonen en organiseren in je agenda van je sociaal intranet van Mett

  Mett-app

  Geen overvolle mailbox meer, maar gewoon scrollen door de notificaties op je telefoon. Dankzij de Mett-app kunnen medewerkers het intranet altijd en overal bereiken. Een belangrijke voorwaarde voor betrokkenheid van je collega's.

  De sociaal intranet app van Mett voor iOS en Android

  Single sign-on

  Met onze single sign-on functie hoeven medewerkers slechts eenmalig in te loggen op het sociale intranet. Dit maakt het intranet toegankelijk, makkelijk en snel bereikbaar.

  Single Sign On op je sociaal intranet van Mett
  Bekijk alle functionaliteiten

  Aanpak

  Geïnspireerd op onze ruime ervaring met sociaal intranet ontwikkelen we samen met jou een passende strategie voor korte en lange termijn.

  1

  Hoe gaat het sociale intranet jouw organisatie helpen?

  Dat is de eerste vraag die we je stellen. We willen weten waarom je een sociaal intranet zoekt en hoe je het resultaat voor je ziet. Wil je bijvoorbeeld efficiënter samenwerken, of het ‘wij-gevoel’ vergroten? Op basis van ervaring met meer dan 200 sociale intranetten denken onze adviseurs met je mee.

  2

  Hoe ziet jouw ideale sociale intranet eruit?

  Samen kijken we hoe je Mett optimaal kunt inzetten om jouw doelen te bereiken. Met behulp van de juiste bouwstenen maken we een sociaal intranet op maat. We coachen jou bij het nemen van beslissingen, in alle fases van het traject. Met technische adviezen, maar ook met communicatie-inzichten.

  3

  Medewerkers betrekken

  We adviseren je niet alleen over de inrichting van het intranet. Ook over de lancering en de activatie van medewerkers denken we graag mee. Na de lancering blijven we evalueren en zijn we op afstand aanwezig voor advies en ondersteuning. En als jij ons niet belt dan bellen we jou gewoon.

  Bekijk meer voorbeelden

  Mett Academy

  Kies je voor Mett, dan profiteer je van de voordelen van de Mett Academy. Je leert hoe je alle onderdelen van jouw intranet kunt beheren en aanpassen. Daarnaast blijf je via onze kennissessies en blogs op de hoogte van laatste ontwikkelingen en inzichten rondom sociale intranetten.

  Naar de Mett Academy