Demo aanvragen
Bel gerust 030 292 07 01
 • Demo aanvragen

  Experts voor online samenwerkingsplatformen

  Wat is een samenwerkingsplatform?

  Een samenwerkingsplatform verandert de manier waarop teams en organisaties samenwerken. Het is een centrale plek waar medewerkers kennis delen, bijeenkomsten organiseren en met elkaar in gesprek gaan. Je komt er snel in contact met directe collega’s, maar ook met externe opdrachtgevers of partners.

  Wij bieden een succesvol samenwerkingsplatform

  Op basis van 18 jaar ervaring zetten we een samenwerkingsplatform klaar wat past bij jouw project en doelgroep. Mett werkt als een blokkendoos. Met onze bouwstenen kun jij het samenwerkingsplatform eenvoudig aanpassen. Jij bepaalt wie mag toevoegen en wijzigen. En welke onderdelen openbaar of besloten zijn. Verandert jouw project? Het platform groeit met je mee.

  Demo in jouw huisstijl (vrijblijvend)

  Zo ziet het eruit

  Samenwerken aan documenten

  Plaats documenten overzichtelijk in mappen. Zo worden alle projectplannen, notulen en andere documenten centraal opgeslagen. Wijzigt er iets in een document? Dankzij versiebeheer blijft duidelijk welk document het meest recent is. Zoek in documenten en zie in één oogopslag in welk document en op welke pagina de zoekterm staat.

  Kennisbank op een sociaal intranet van Mett

  Samenwerken in open of besloten groepen

  Afdelingen of projectteams kunnen samenwerken in open of besloten groepen. Binnen een groep kun je bijvoorbeeld documenten delen en updates plaatsen.

  Samenwerken aan documenten en co-creatie op een participatie website

  Agenda en evenementen

  Zet alle afspraken overzichtelijk in de agenda, gezamenlijk of per projectteam. Houd bijvoorbeeld bij wie er jarig is of op welke dagen de bedrijfsauto gereserveerd is. Organiseer je een evenement? Zet het in de agenda en verstuur uitnodigingen naar je collega’s.

  Evenementen tonen en organiseren in je agenda van je sociaal intranet van Mett

  Nieuws en berichten delen

  Deel het laatste nieuws over jouw project of laat teamleden zelf berichten en oproepen toevoegen. Wil je een nieuwe projectfase aankondigen of een nieuwe collega voorstellen? Binnen Mett richt je hier verschillende nieuwskanalen voor in. Vervolgens bepaal je per kanaal wie berichten mag delen.

  Nieuws en berichten plaatsen op een sociaal intranet van Mett

  Mett-app

  Geen overvolle mailbox meer, maar gewoon scrollen door de notificaties op je telefoon. Dankzij de Mett-app kunnen medewerkers het platform altijd en overal bereiken. Een belangrijke voorwaarde voor betrokkenheid van je collega's.

  De sociaal intranet app van Mett voor iOS en Android

  Demo filmpje

  Bekijk alle functionaliteiten

  Onze aanpak

  Geïnspireerd op onze ruime ervaring met online samenwerken ontwikkelen we samen met jou een passende strategie voor korte en lange termijn.

  1

  Wat is het doel van jouw samenwerkingsplatform?

  Wie wil jij laten samenwerken en hoe zie je het resultaat voor je? Wil je bijvoorbeeld kennisdeling stimuleren, of projectteams met elkaar in contact brengen? Op basis van ervaring met meer dan 350 samenwerkingsplatformen denken onze adviseurs met je mee.

  2

  Hoe ziet jouw ideale samenwerkingsplatform eruit?

  Samen kijken we hoe je Mett optimaal kunt inzetten om jouw doelen te bereiken. Met behulp van de juiste bouwstenen maken we een samenwerkingsplatform op maat. We denken met je mee, in alle fases van het project. Met technische adviezen, maar ook met communicatietips.

  3

  We groeien met je mee

  Projecten zijn altijd in beweging en jouw platform daarom ook. We blijven samen de prestaties van het platform volgen en geven advies om het platform aan te laten sluiten op jouw doelen. We zijn op afstand aanwezig en als jij ons niet belt dan bellen we jou gewoon.

  Bekijk meer cases

  Mett Academy

  Kies je voor Mett, dan profiteer je van de voordelen van de Mett Academy. Je leert hoe je alle onderdelen van jouw samenwerkingsplatform kunt beheren en aanpassen. Daarnaast blijf je via onze kennissessies en blogs op de hoogte van laatste ontwikkelingen en inzichten rondom online samenwerken.

  Naar de Mett Academy