De overheid werkt samen Mett

Collega’s, relaties en bewoners

Vrijblijvend proberen
Mogelijkheden

Samenwerken met collega's en bewoners

De overheid gebruikt Mett als open en besloten samenwerkingsplatform. Al 15 jaar. Werk jij bij de gemeente of provincie, bij een waterschap of ministerie, bij een samenwerkingsverband of andere overheidsorganisatie en vraag je je af wat Mett voor jou kan doen? We hebben wat je zoekt en vertellen je graag hoe jij het meeste uit Mett haalt.

Veilig samenwerken

Mett is 100% Nederlands. De servers staan in Nederland en data is beveiligd toegankelijk vanuit de cloud. Met de heldere rechtenstructuur bepaal je wie wat kan doen en zien op het platform. Zo is data alleen toegankelijk voor bevoegden. En deel je dus veilig vergaderstukken met wethouders of externen. Gegarandeerd.

Blog: Onze tips voor veilig digitaal samenwerken

Altijd en overal in contact

Of je in een vergadering, thuis of in de trein zit - via je smartphone, iPad of computer vind je snel wie en wat je zoekt. Je logt eenvoudig vanaf ieder apparaat in. Dat is het voordeel van een samenwerkingsplatform in de cloud.

Case: Gemeente Landsmeer versterkt horizontale verbindingen

Participatie en co-creatie

Betrek bewoners bij projecten en beleid. Of ondersteun initiatieven via een participatieplatform. Mett is een laagdrempelig en compleet platform voor online burgerparticipatie, overheidsparticipatie en co-creatie. Mett biedt alle digitale middelen om een participatieproces te doorlopen. Daarnaast voldoet Mett aan de meest recente webrichtlijnen. Werk samen met heel Nederland.

Video: de kansen van online participatie 

Regio Noord Veluwe werkt samen Mett

Waarom Mett?

Mett helpt Nederland beter samen te werken.

Zet Mett in als sociaal intranet of extranet voor je project. Gebruik het als platform voor participatie, co-creatie en communicatie. Wij hebben de techniek en de kennis in huis om je bij de overheid beter te laten samenwerken. Bovendien hebben we al heel wat jaren ervaring met overheden!

Communicatieadviseur

Je doelgroep optimaal betrekken

Je kunt in Mett mensen uitnodigen om actief mee te denken en te doen. Je kunt ook heel simpel met iedereen in contact blijven. En binnen 24 uur vragen beantwoorden via de interactieve module en gepersonaliseerde mailings versturen. Zo zet je Mett in als openbaar platform voor participatie. Samen met jou richten we het platform in zoals jij wilt. In de huisstijl van jouw organisatie!

  • Participatieplatform
  • Platform voor omgevingscommunicatie
  • Sociaal intranet
Projectmanager

Deel documenten en communiceer met betrokkenen

Werk je met krappe deadlines? Wil je efficiënter werken? Mett is de ideale online werkplek voor projecten. Deel documenten en communiceer met betrokkenen, zowel openbaar als besloten. Werk samen met collega’s, externe partijen en burgers. Zet Mett in als intern platform voor je projectmanagement, voor omgevingscommunicatie of gebiedspromotie. Of maak er je eigen participatie- en co-creatie platform mee. Mett werkt voor ieder project!

Wethouder

Een betrokken gemeente

Wil je veilig samenwerken binnen en mét de gemeente? Geen punt. Werk in een besloten omgeving samen met gemeenteraad, bestuur en ambtenaren. Of werk in een openbare omgeving samen met bewoners uit je gemeente. Betrek burgers bij plannen en beleid. Het resultaat? Je laat als gemeente je betrokkenheid zien en projecten krijgen een kortere doorlooptijd. Ook fijn: het bespaart kosten.

Ambtenaar

In contact met collega's en bewoners

In Mett kun je documenten op een persoonlijke pagina bewaren, contact onderhouden met je collega’s en relaties en samenwerken met je projectteam in een besloten omgeving. Mett is ook ideaal voor burgerparticipatie. Je kunt bewoners heel eenvoudig betrekken bij plannen of ontwikkelingen. Je maakt Mett zelf op maat, want je kiest de mogelijkheden die je nodig hebt. Wil je een koppeling maken met social media? Geen probleem. Natuurlijk adviseren we je graag.

Niet onbelangrijk: Mett is 100% Nederlands. Ons platform is 100% veilig en de kosten zijn laag.

Partners

Partners in omgevings communicatie

Samen met partners Conclusion Communication, Iviewer, Geonius, Viadrupsteen, de BouwApp en Spilter vormen wij het platform omgevingscommunicatie. Als partners in omgevingscommunicatie werken we samen in infrastructurele projecten, van planvorming tot en met uitvoeringsfase. We versterken de participatie, betrokkenheid en het draagvlak voor complexe ingrepen in de leefomgeving, onder andere door de inzet van innovatieve communicatietools en diensten zoals een online communicatie platform, visualisaties of een app. Meer informatie over de partners

WIJ ZIJN ER VOOR JOU

  • Ervaren adviseurs met verstand van communicatie en samenwerkenErvaren adviseurs met verstand van communicatie en samenwerken.
  • Praktische kick-start tot duurzame ondersteuningAlles van paktische kick-start to duurzame ondersteuning.
  • Mett is er voor jouOok na lancering blijven we graag betrokken bij jouw doelen!