Demo aanvragen
Bel gerust 030 292 07 01
 • Demo aanvragen

  Partners

  Wij geloven in de kracht van ‘samen’. Goed samenwerken haalt het beste in mensen naar boven. Zelf werken we ook samen. Hieronder zie je de organisaties waar we ons graag aan verbinden en altijd iets moois mee tot stand brengen.

  Arcadis is de leidende wereldwijd opererende Ontwerp- en Consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. ARCADIS is aandeelhouder in Mett.

  Website Arcadis

  Communicatiebureau HVR Group helpt je de omgeving centraal te zetten in jouw projecten, processen en werkwijzen. Met een communicatiestrategie, een communicatiemiddel of training. Samen met jou.

  Website HVR group

  Awareness ondersteunt organisaties uit de overheid en bedrijfsleven bij de communicatie rondom beleid dat bijdraagt aan een duurzame inrichting van de samenleving.

  Website Awareness

  Over Morgen is wat je gisteren een adviesbureau in ruimtelijke ontwikkeling zou noemen. Over morgen helpt overheden maatschappelijke initiatieven aanjagen, vormgeven én realiseren. Maar ook op gang houden.

  Website Over Morgen

  Cascadis is dé beroepsvereniging van online professionals in de (semi-)publieke sector. Hun doel is de positie van online professionals te versterken.

  Website Cascadis

  Future Communication zet zich in voor zeer uiteenlopende communicatie vraagstukken. De verbreding van een provinciale weg, de implementatie van een nieuw softwarepakket, of een grootscheepse reorganisatie bij een multinational.

  Website Future Communication

  De Sociale Verbinders is hét netwerk van professionals voor vraagstukken in het Sociaal Domein. De Sociale Verbinders bedenken, ontwikkelen, faciliteren, verbinden en inspireren gemeenten en marktpartijen die op een frisse manier vorm willen geven aan de transformatie in het Sociaal Domein.

  Website De Sociale Verbinders

  O, bureau voor concept, creatie en campagne. Sinds 1993 een echt Utrechts bureau: recht door zee, twee benen stevig op de grond. Waar ze goed in zijn? Verrassende concepten bedenken en deze vertalen naar effectieve campagnes.

  Website O Utrecht

  APPM Management Consultants werkt aan de inrichting, ontwikkeling en herstructurering van ons stedelijk en landelijk gebied, bereikbaarheid, infrastructuur en mobiliteit, een klimaatbestendig, waterrijk en duurzaam Nederland.

  Website APPM

  Spilter is een ideale digitale offline participatie- en besluitvorming versneller. De Group Intelligence Software ondersteunt, vereenvoudigt en versnelt uw besluitvorming processen.

  Website Spilter

  The Imagineers zijn toegelegd op het innovatief oplossen van problemen bij ruimtelijke ontwikkelingen. Het gaat daarbij om het in beeld brengen van projecten en gebieden - door middel van Bolfoto's, en Virtual Reality omgevingen.

  Website The Imagineers

  Met de BouwApp informeren bouwondernemingen omwonenden en klanten over de plannen en voortgang van bouw- en infraprojecten. Wij bieden een integratie van de BouwApp in Mett.

  Website De BouwApp

  Urhahn, stedenbouwkundig bureau voor ontwerp en strategie is een toonaangevend stedenbouwkundig bureau met bijna 25 jaar staat van dienst. Met veel passie werken wij aan de transformatie van stad en landschap.

  Website Urhahn

  Tuim adviseert en ondersteunt zorginstellingen, corporaties, vastgoed investeerders, projectontwikkelaars en overheden. Specialismen zijn: zorgvastgoed, interim management, projectontwikkeling, assetmanagement, organisatie en advies.

  Website TUIM

  SchaapOntwerpers realiseert ontwerpen die verrassend, oplossend en functioneel zijn in boodschap en vorm. Markt en strategie vertalen ze naar ontwerp toepassingen die helpen bij het vinden, ontmoeten en binden van je doelgroep.

  Website Schaap Ontwerpers

  Procap biedt advies en management voor het bedenken, bouwen en benutten van gebieden, gebouwen en verbindingen. Een verfrissende en duurzame aanpak van de toekomstige inrichting van Nederland door mensen en organisaties beter te laten samenwerken.

  Website Procap
  ook partner worden?