Demo aanvragen
Bel gerust 030 292 07 01
 • Demo aanvragen

  Over ons

  Wij verdiepen ons in jouw doelen en willen je helpen om die te bereiken. Op basis van jarenlange ervaring geven we feedback en adviseren we hoe jij Mett succesvol inzet. We adviseren je graag over hoe jij het meeste uit Mett haalt. Samen richten we het platform in zoals jij wilt. In jouw huisstijl. We denken graag met je mee.

  Het platform Mett

  Wij zijn al ruim 15 jaar gedreven en bedreven in de ontwikkeling van eigen geschreven software. Nog voor de cloud bestond zagen we de mogelijkheden voor online documenten en kennis delen. Veilig, makkelijk en op maat samenwerken. Dat is onze drijfveer gebleven. Met oog voor jou.

  Op basis van jouw wensen en de laatste technische mogelijkheden ontwikkelen we een toekomstbestendig platform. Elke klant, en elke gebruiker merkt de verandering en verbetering. Iedere week is er een nieuwe release met handige toepassingen en functionaliteiten.

  We willen dat je zorgeloos online aan de slag kunt daarom staan jouw gegevens veilig op Nederlandse servers.

  Bekijk hoe Mett wordt ingezet

  Unieke aanpak, unieke mensen

  Onze adviseurs en ontwikkelaars luisteren graag naar jouw wens of doel. Daarna bekijken we samen of Mett aan jouw vraag voldoet. We richten bij wijze van proef een online-platform voor je in. Het beste is om ons platform in het echt te proberen.

  1

  Wie ben je, en wat wil je doen?

  Graag horen wat de aanleiding is dat je op onze website terecht komt. Wat is je functie? Wat is je opdracht? Wat wil je bereiken?

  2

  Samen de juiste oplossingen samenstellen

  In samenspraak met jou doen we een voorstel voor het meest effectieve gebruik van Mett.

  3

  Blijven verbeteren samen met jou

  Heb je wensen voor verbetering of verandering? Laat het ons weten. Wij ontwikkelen Mett voor jou.

  Wie ben jij?

  Wij bieden jouw gebruikers- en beheersgemak

  Een gebruiksvriendelijk, snel in te zetten platform voor veel gebruikers.

  Veilig

  Veilig

  Jouw data is bij ons in veilige handen, en blijft op Nederlandse bodem. Daar houden wij ons aan.

  Makkelijk

  Makkelijk

  Ons platform is gebruiksvriendelijk, logisch en snel. Wie kan typen, kan werken in Mett.

  Speciaal voor jou

  Speciaal voor jou

  Toegespitst op jouw werkprocessen richten we samen met jou tot in detail een online platform in. We verbinden ons aan jouw doelen.

  bekijk de vele mogelijkheden

  Een team van specialisten

  Ons team kent een verscheidenheid aan persoonlijkheden. In Leeuwarden zeven ontwikkelaars die gretig doorgaan totdat ze de snelste en beste toepassing voor jou vinden. In Utrecht twaalf adviseurs met een luisterend oor, kennis, ervaring én een eigen mening.

  bekijk het hele team

  Een mooi portfolio

  Van overheid, onderwijsinstellingen, zorgorganisaties tot midden- en kleinbedrijf. Aannemers, ingenieursbureaus en pensioenfondsen. We leren graag en ontwikkelen ons bij elke nieuwe vraag. Jouw organisatie voegen we graag toe aan ons portfolio.

  Bekijk ons portfolio

  Onze partners

  Wij geloven in de kracht van ‘samen’. Goed samenwerken haalt het beste in mensen naar boven. Zelf werken we ook samen.

  Bekijk al onze partners

  Mett Academy

  Kies je voor Mett, dan profiteer je van de voordelen van de Mett Academy. Je leert hoe je alle onderdelen van jouw platform kunt beheren en aanpassen. Daarnaast blijf je via onze kennissessies en blogs op de hoogte van laatste ontwikkelingen en inzichten.

  Naar de Mett Academy