Onderwijs werkt samen Mett

Samen leren, werken en discussiëren

Vrijblijvend proberen
Mogelijkheden

Interactieve leer- en werkomgeving

Mett is hét Nederlandse samenwerkingsplatform voor het onderwijs. Wij helpen je om mensen en kennis te verbinden. Leerlingen, studenten, medewerkers, bestuur en andere betrokkenen. Zet Mett in als interactieve leeromgeving, als (sociaal) intranet om samen te werken en communiceren, of als projectplatform. Mett is de online werkplek die je eenvoudig op maat inricht. Dit kun je zelf, maar wij kunnen je ook helpen!

Leren en samenwerken

Waarom geef je leerlingen van een basisschool geen eigen leeromgeving? Daar kunnen ze verslagen maken, samenwerken aan projecten en vragen stellen aan de juf of meester. Allemaal onder toezicht van de leerkracht. Zo kun je ouders heel gemakkelijk op de hoogte brengen van en betrekken bij de ontwikkeling van hun kind. Allemaal vanuit één platform.

Blog: een platform in één dag

Onderzoeken managen

Bij onderzoeken zijn vaak veel personen betrokken. Zet Mett in als projectplatform. Stel online vragen aan de doelgroep, werk samen met projectgenoten aan documenten en plan vergaderingen. Mett is de plek voor alle communicatie en documentatie rondom een onderzoek. Hoe groot een onderzoek of project ook is, je doet het slim in Mett.

Case: Innovatiecentrum Groene Economie Noord-Veluwe IGEV

een eigen platform

Wil je samenwerken met bestuur en docenten? In Mett deel je heel eenvoudig verslagen en beleidsnotities met bevoegden. Deel nieuwsberichten met medewerkers en creëer groepen waar docenten lesmateriaal kunnen delen. Ook kun je met elkaar in gesprek gaan over plannen. Allemaal vanuit één veilige online werkomgeving.

Blog: samenwerken in groepen

Waarom Mett

Mett is je ideale werkplek in de cloud

Je kunt altijd en overal samenwerken met collega’s, leerlingen en andere betrokkenen. Zo verbindt Mett mensen, kennis en organisaties met elkaar. Met hoeveel personen je ook gaat samenwerken, bij ons zijn de kosten laag en de mogelijkheden groot.

Uit onafhankelijke onderzoeken van PWC en McKinsey blijkt dat je met een online werkomgeving tijd bespaart en efficiënter werkt. Concreet is gemeten dat je wel 40 minuten per persoon per dag kunt besparen door samen te werken in Mett.

Communicatieadviseur

Je doelgroep optimaal ondersteunen

Sta jij voor de uitdaging om een online werkplek op te zetten waar een school of opleiding veilig en efficiënt kan samenwerken? Wij helpen je. Mett is de plek waar bestuur, docenten, studenten en andere betrokkenen in een besloten omgeving veilig kunnen samenwerken. Daarnaast kun je Mett ook gebruiken voor openbare communicatie: om iedereen op de hoogte te brengen.

In Mett vind je alle gewenste functionaliteiten. Samen richten we het platform zo in dat verschillende groepen gestructureerd kunnen samenwerken. Helemaal in jullie huisstijl. Of het nu gaat om een basisschool of universiteit, slim samenwerken doe je in Mett.

Bestuurder

Een kennisintensieve organisatie. Veilig online.

Als directeur, rector, bestuurslid of lid van het college van bestuur van een onderwijsinstelling ben je dagelijks bezig met efficiënter werken. Mett ondersteunt je graag. Je kunt beleidsstukken, notulen en andere belangrijke documenten veilig bewaren en delen met bevoegden. Wil je een online werkplek waar mensen samenkomen, samenwerken en veilig communiceren? In Mett kan dat. Iedereen vindt eenvoudig de gewenste informatie en documentatie. Mensen komen én blijven met elkaar in contact. Altijd en overal. Welke eisen stel je nog meer aan de ideale online werkplek? We denken met je mee.

Docent

Een werkplek creëren voor leerlingen

Ben je leerkracht in het basisonderwijs of voortgezet onderwijs? Mett is de slimme online werkplek waar je in contact blijft met scholieren en studenten, docenten, bestuur en ouders. In Mett kun je veilig samenwerken en communiceren. Je kunt zelfs een werkplek creëren voor leerlingen waar ze onder jouw toezicht kunnen leren, ontdekken en samenwerken.

Ben je docent in het MBO, HBO of WO? Mett is dé plek waar je vergaderstukken, verslagen en andere documenten veilig kunt bewaren. Maak een pagina voor je persoonlijke documenten, werk samen met collega’s in een besloten omgeving en blijf in contact met studenten via studentenpagina’s en klassenportals. Samenwerken doe je met elkaar. Samenwerken doe je Mett.

Student (MBO, HBO, WO)

Samen online aan documenten werken

Blijf op de hoogte van het nieuws van de onderwijsinstelling, ontvang automatisch een update als een docent ziek is en bekijk op je mobiel je collegerooster. Via Mett kun je altijd bij alle informatie. En Mett is niet alleen de plek waar docenten en schoolleiding documenten kunnen plaatsen. Ook jij kunt er veilig documenten delen en aan projecten werken. In Mett blijf je in contact met je jaar, klas, werkgroep en projectgroep.

Leerling

Huiswerk opzoeken en huiswerk maken

Zit je op school? In Mett kun je samen online werken aan spreekbeurten, werkstukken, presentaties en profielwerkstukken. Je kunt vragen stellen aan andere leerlingen en docenten, of vragen beantwoorden van anderen. Zo help je elkaar! Deel documenten, foto’s, video’s en ideeën met elkaar, reageer erop en stem. Veilig onder het toezicht van de leerkracht of docent.

Ouders

Blijf op de hoogte

Je bent betrokken bij je kind en wilt graag op de hoogte blijven. In Mett kun je nieuwsberichten lezen, de agenda bekijken en in contact blijven met de docent van je kind. Via Mett weet je precies hoe je kind leert, communiceert en samenwerkt met andere kinderen. Het is dé plek voor alle communicatie tussen ouders, leerlingen, leerkrachten en het bestuur van de school!

WIJ ZIJN ER VOOR JOU

  • Ervaren adviseurs met verstand van communicatie en samenwerkenErvaren adviseurs met verstand van communicatie en samenwerken.
  • Praktische kick-start tot duurzame ondersteuningAlles van paktische kick-start to duurzame ondersteuning.
  • Mett is er voor jouOok na lancering blijven we graag betrokken bij jouw doelen!