Mett Blog

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Mett en Cascadis: samen werkt verbindend

Jeroen Rispens en Robert van Vliet teken contract partnerschap
28-03-2017 | Geschreven door Hugo Zelders

Jeroen Rispens (directeur, oprichter Mett) en Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) tekenden maandag 27 maart voor samenwerking in een partnerschap.

Mett wordt als online samenwerkingsplatform veel gebruikt door verschillende overheidsorganisaties, bijvoorbeeld gemeenten, provincies, rijk, omgevingsdiensten en in het sociaal domein.

Versterken

Ook bij ambtelijke fusies blijkt Mett een effectief middel voor een nieuwe manier van samenwerken. Zoals bij de fusie van de gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heilo. Hier werken ruim 1200 mensen samen in een intranet gebaseerd op Mett. En de fusie van de gemeenten Rijnwaarden en Zevenaar.

De verbintenis tussen Mett en Cascadis is de start van een samenwerking. Mett heeft bijvoorbeeld een stand op het Cascadis Congres woensdag 5 april. Het partnerschap betekent naast de naamsbekendheid van Mett bij online professionals van de overheid vergroten, ook versterking van elkaars inhoudelijke doelen.
‘Cascadis ken ik al langer als beroepsvereniging. Het lijkt me goed om de handen in een te slaan. In overheidsland zijn er veel ontwikkelingen die de moeite waard zijn om van dichtbij te volgen. Daarnaast willen we als Mett graag onze kennis over online samenwerken delen’, aldus Jeroen Rispens. 

Robert van Vliet van Cascadis over de samenwerking:
‘Hartstikke goed dat weer een innovatief bedrijf zich aan onze beroepsvereniging heeft verbonden. Door nu in te stappen profiteren zowel de leden als de partners van elkaars deskundigheid, tel daarbij op dat we als Cascadis een duidelijke visie en focus hebben waar steeds meer partijen zich aan verbinden en de conclusie is dat deze samenwerking alleen maar winnaars kent.’ 

Cascadis

Cascadis is een beroepsvereniging van online professionals in de (semi-)publieke sector. Ons doel is de positie van online professionals in de (semi-)publieke sector te versterken. Dat doen we door online professionals met elkaar te verbinden en een startpunt te vormen bij persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Via een ledenplatform, masterclasses en andere bijeenkomsten en initiatieven, brengt Cascadis ambitieuze professionals bij elkaar.

Moment van teken contract op terras vastgelegd.

Tekenmoment Robert van Vliet en Jeroen Rispens vastgelegd.

 

Vrijblijvende demo

Start ook met slim samenwerken.