Demo aanvragen
 • Demo aanvragen
  Twee gemeenten op één intranet

  Twee gemeenten op één intranet

  500 medewerkers van Rijnwaarden en Zevenaar nu al op een gezamenlijk intranet i.v.m. komende fusie.

  7.500 burgers betrokken

  7.500 burgers betrokken

  Provincie Gelderland via tien communities succesvol in co-creatie met inwoners en organisaties.

  Mett bij de overheid

  Bestuurders, ambtenaren, inwoners en stakeholders merken dat de communicatie en het debat zich steeds meer online afspelen. Zowel intern als extern is slim gebruik van een online platform een belangrijk onderdeel van het dagelijkse werk.

  Intranet als kloppend hart van je organisatie

  Makkelijker én leuker samenwerken in verschillende teams en afdelingen. Ook met externen. Dat is de wens van veel ambtenaren die de mogelijkheden van sociale media ontdekken. Via Mett krijg je een veilig sociaal intranet waar je vragen kunt stellen, een kennisbank kunt opbouwen of collega's kunt zoeken in het smoelenboek.

  Succesvol in gesprek op een participatieplatform

  De kennis van inwoners en bewoners is waardevol bij het ontwikkelen van beleid of projecten. Via Mett krijg je veel verschillende mogelijkheden tot je beschikking. Bijvoorbeeld een speciale module om ideeën op te halen (inclusief optie om te stemmen), een enquêtemodule, meningspeiling, interactieve vragenmodule, kaartenmodule (integratie met GIS) of een traditioneel forum.

  Samenwerkingsplatform voor meerdere overheden

  Organisaties werken steeds nauwer samen. Projectmatig of in gemeenschappelijke regelingen. Je krijgt via Mett een veilig, onafhankelijk platform om documenten te delen, vergaderingen te organiseren en de communicatie en samenwerking te faciliteren. Op basis van rollen bepaal je wie wat mag op welke pagina. Het platform sluit zich makkelijk aan bij jouw wensen.

  Delen van en samenwerken aan documenten

  Een projectwebsite voor slimme communicatie

  Beleid verandert en de omgeving gaat voortdurend op de schop. Voor omwonenden en belanghebbenden is actuele informatie een must. Je krijgt via Mett een eigen responsive projectwebsite die je direct inzet. Het Mett-platform voldoet aan de webrichtlijnen en biedt veel gebruikersvriendelijke toepassingen als een mailingmodule, hinderkaart, bolfoto-integratie, nieuws en veelgestelde vragen.

  Veelgebruikte functionaliteiten bij de overheid.

  Nieuws

  Nieuws

  Deel nieuws intern of extern. En geef gebruikers rechten om dit ook te doen, te reageren of updates te ontvangen.

  eParticipatie

  eParticipatie

  Alle digitale middelen voor een co-creatie of participatie proces. Inclusief o.a. Google Maps en stem mogelijkheid.

  Documenten

  Documenten

  Deel of werk samen aan bestanden. Bijvoorbeeld word, pdf, png, excel, powerpoint en mp4.

  Groepen

  Groepen

  Bied de mogelijkheid voor open, besloten of geheime groepen. Plaats updates, deel documenten en reageer op elkaar. Handig voor OR, MR, project, afdelingen, etc.

  bekijk ons product
  'Ontzettend gemakkelijk in gebruik. Meerdere collega’s plaatsen nieuws op ons Intranet. En dat lukt heel snel, zonder veel klikken in een moeilijke achterkant.'
  —  Natasha Shuller - Communicatieadviseur Rijnwaarden