Demo aanvragen
 • Demo aanvragen
  Lerend netwerk in alle niveaus

  Lerend netwerk in alle niveaus

  Mediapakt werkt aan mediawijsheid via een open en besloten community. Online versterkt offline.

  134 samenwerkingsverbanden

  134 samenwerkingsverbanden

  Katapult helpt met haar platform om toekomstbestendig beroepsonderwijs te realiseren.

  Mett in het onderwijs

  Scholen en opleidingsinstituten groeien, fuseren of verbinden zich. Als ergens kennis centraal staat, en delen en netwerken vanzelf spreken, dan is het wel in het onderwijs. Een gebruiksvriendelijk online platform versterkt het lerend vermogen.

  Samenwerkingsplatform voor kennisontwikkeling

  Universiteiten, hogescholen, basisonderwijs en bibliotheken zoeken de verbinding met het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties of overheid. In projecten en programma’s staat samenwerking centraal. Via Mett krijg je een flexibel en gebruikersvriendelijk samenwerkingsplatform wat hierin faciliteert.

  Leerkrachten optimaal collegiaal met intranet

  Een opleidingsinstituut is gericht op studenten en daarnaast ook een werkomgeving die vraagt om collegiale uitwisseling. Het sociaal intranet dat wij steeds verder optimaliseren met nieuwe toepassingen is modulair uit te breiden per docententeam of stafafdeling. In open of besloten werkgroep delen ze kennis en inzichten. Heel functioneel is de handige agenda-functie waarin je ver vooruit al afspraken voor een heel schooljaar inplant.

  Community als centraal punt voor kennis verzamelen

  Een netwerk van ondernemers, docenten, onderzoekers, professionals en projectleiders onderhouden. Ons platform kent de inzet als community en verbindt samenwerkingsverbanden tussen onderwijs en bedrijfsleven. Als centraal punt waar kennis wordt verzameld. Het biedt makkelijk de mogelijkheid om lid te worden van meerdere communitys binnen één platform.

  Screenshot van een groepenmodule

  Veelgebruikte functionaliteiten in het onderwijs.

  Groepen

  Groepen

  Bied de mogelijkheid voor open, besloten of geheime groepen. Plaats updates, deel documenten en reageer op elkaar. Handig voor OR, MR, project, afdelingen, etc.

  Agenda

  Agenda

  De agendapagina is een pagina waar je afspraken kan toevoegen.

  Documenten

  Documenten

  Deel of werk samen aan bestanden. Bijvoorbeeld word, pdf, png, excel, powerpoint en mp4.

  bekijk ons product
  'Dankzij de professionaliteit en deskundigheid van Mett, was het voor ons zeer makkelijk om over te schakelen en met de site aan de slag te gaan. Met maar een paar sessies was het zo gepiept!'
  —  Kayan Lam, Marketing & Communicatie Selficient