Demo aanvragen
Demo aanvragen
Lerend netwerk in alle niveaus

Lerend netwerk in alle niveaus

Mediapakt werkt aan mediawijsheid via een open en besloten community. Online versterkt offline.

134 samenwerkingsverbanden

134 samenwerkingsverbanden

Katapult helpt met haar platform om toekomstbestendig beroepsonderwijs te realiseren.

Mett in het onderwijs

Scholen en opleidingsinstituten groeien, fuseren of verbinden zich. Als ergens kennis centraal staat, en delen en netwerken vanzelf spreken, dan is het wel in het onderwijs. Een gebruiksvriendelijk online platform versterkt het lerend vermogen.

Samenwerkingsplatform voor kennisontwikkeling

Universiteiten, hogescholen, basisonderwijs en bibliotheken zoeken de verbinding met het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties of overheid. In projecten en programma’s staat samenwerking centraal. Via Mett krijg je een flexibel en gebruikersvriendelijk samenwerkingsplatform wat hierin faciliteert.

Leerkrachten optimaal collegiaal met intranet

Een opleidingsinstituut is gericht op studenten en daarnaast ook een werkomgeving die vraagt om collegiale uitwisseling. Het sociaal intranet dat wij steeds verder optimaliseren met nieuwe toepassingen is modulair uit te breiden per docententeam of stafafdeling. In open of besloten werkgroep delen ze kennis en inzichten. Heel functioneel is de handige agenda-functie waarin je ver vooruit al afspraken voor een heel schooljaar inplant.

Community als centraal punt voor kennis verzamelen

Een netwerk van ondernemers, docenten, onderzoekers, professionals en projectleiders onderhouden. Ons platform kent de inzet als community en verbindt samenwerkingsverbanden tussen onderwijs en bedrijfsleven. Als centraal punt waar kennis wordt verzameld. Het biedt makkelijk de mogelijkheid om lid te worden van meerdere communitys binnen één platform.

Screenshot van een groepenmodule

Veelgebruikte functionaliteiten in het onderwijs.

Groepen

Groepen

Bied de mogelijkheid voor open, besloten of geheime groepen. Plaats updates, deel documenten en reageer op elkaar. Handig voor OR, MR, project, afdelingen, etc.

Agenda

Agenda

De agendapagina is een pagina waar je afspraken kan toevoegen.

Documenten

Documenten

Deel of werk samen aan bestanden. Bijvoorbeeld word, pdf, png, excel, powerpoint en mp4.

bekijk ons product
'Dankzij de professionaliteit en deskundigheid van Mett, was het voor ons zeer makkelijk om over te schakelen en met de site aan de slag te gaan. Met maar een paar sessies was het zo gepiept!'
—  Kayan Lam, Marketing & Communicatie Selficient