Demo aanvragen
Demo aanvragen
Alle scholieren als doelgroep

Alle scholieren als doelgroep

Naturalis en Mett ontwikkelden een klant- en fancommunity met twee toptaken: kaartjes kopen en vragen stellen aan Freek Vonk en Anne Schulp.

23 GB aan erfgoed

23 GB aan erfgoed

De Stichting KNMH Stichting Erfgoed gebruikt Mett om foto’s, boeken en tijdschriften en projecten te bewaren voor het nageslacht. We ontwikkelden een geavanceerde zoekfunctie.

Mett in cultuur

Kunst in de openbare ruimte, een klantcommunity voor educatieve verbinding van jong tot oud. Mett als online middel dat tot de verbeelding spreekt en zo bijdraagt aan de culturele sector.

Community als online voorportaal

Het gebruik van ons platform als community geeft musea of conservators van tijdelijke tentoonstellingen de gelegenheid contact te leggen en te onderhouden met een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld jongeren. Je richt de community zo in om vragen van bezoekers te inventariseren en te beantwoorden. In combinatie met de website-opties ben je goed gevonden als online voor-portaal van jouw culture instelling.

Interactief intranet voor vast en flexibele krachten

Geen culturele organisatie kan zonder tijdelijke of oproepkrachten, naast het vaste personeelsbestand. Om toch de verbondenheid met elkaar te onderhouden is ons intranet speciaal in te richten naar jouw maatstaven. Uitzendkrachten kun je door een rechten- en rolleninstelling autoriseren voor specifieke toegang. Op de centrale, open pagina’s kun je de hele organisatie op de hoogte brengen van nieuws, verjaardagen en vergaderingen.

Betekenis als kennisbank op website

Oudheden of kunstobjecten onder de aandacht brengen zonder een gebouw open te stellen? Wij bieden de mogelijkheid om samen met jou een website gereed te zetten, die voor bezoekers betekenis krijgt als een doorzoekbare collectie en kennisbank.

Veelgebruikte functionaliteiten in cultuur.

Beeldbank

Beeldbank

Op deze pagina kun je foto's toevoegen, bekijken en de originele foto's downloaden.

Nieuws

Nieuws

Deel nieuws intern of extern. En geef gebruikers rechten om dit ook te doen, te reageren of updates te ontvangen.

Agenda

Agenda

De agendapagina is een pagina waar je afspraken kan toevoegen.

bekijk ons product
T.Rex in Town de tentoonstelling in Naturalis over de T.Rex Trix en andere dino's!
'Bij de ontwikkeling van de themasite T. rex in Town ging het ons vooral om een pragmatische aanpak, dat gecombineerd met enthousiasme en expertise maakte het een vlotte en succesvolle samenwerking!’
—  Robin Heerink Communicatie & Evenementen - T.rex