Demo aanvragen
Demo aanvragen

Overheid

Bestuurders, ambtenaren, inwoners en stakeholders merken dat de communicatie en het debat zich steeds meer online afspelen. Zowel intern als extern is slim gebruik van een online platform een belangrijk onderdeel van het dagelijkse werk.

Lees meer

Zorg

De vraag naar samenwerking neemt toe, ook in de zorg sector. Om intern én organisatie-overstijgend effectiever aan de slag te gaan kiezen zorginstellingen voor een compleet online platform.

Lees meer

Bedrijven

Bedrijven vragen om een geschikt platform om het werkproces te verbeteren, managers en collega's snel te vinden, en makkelijk kennis te delen. Samen denken, samen delen, samen doen. Verbinding met elkaar en met de klant. Bij die ambitie biedt juist de flexibiliteit van Mett een passende oplossing.

Lees meer

Onderwijs

Scholen en opleidingsinstituten groeien, fuseren of verbinden zich. Als ergens kennis centraal staat, en delen en netwerken vanzelf spreken, dan is het wel in het onderwijs. Een gebruiksvriendelijk online platform versterkt het lerend vermogen.

Lees meer

Cultuur

Kunst in de openbare ruimte, een klantcommunity voor educatieve verbinding van jong tot oud. Mett als online middel dat tot de verbeelding spreekt en zo bijdraagt aan de culturele sector.

Lees meer