Demo aanvragen
 • Demo aanvragen

  Overheid

  Bestuurders, ambtenaren, inwoners en stakeholders merken dat de communicatie en het debat zich steeds meer online afspelen. Zowel intern als extern is slim gebruik van een online platform een belangrijk onderdeel van het dagelijkse werk.

  Lees meer

  Zorg

  De vraag naar samenwerking neemt toe, ook in de zorg sector. Om intern én organisatie-overstijgend effectiever aan de slag te gaan kiezen zorginstellingen voor een compleet online platform.

  Lees meer

  Bedrijven

  Bedrijven vragen om een geschikt platform om het werkproces te verbeteren, managers en collega's snel te vinden, en makkelijk kennis te delen. Samen denken, samen delen, samen doen. Verbinding met elkaar en met de klant. Bij die ambitie biedt juist de flexibiliteit van Mett een passende oplossing.

  Lees meer

  Onderwijs

  Scholen en opleidingsinstituten groeien, fuseren of verbinden zich. Als ergens kennis centraal staat, en delen en netwerken vanzelf spreken, dan is het wel in het onderwijs. Een gebruiksvriendelijk online platform versterkt het lerend vermogen.

  Lees meer

  Cultuur

  Kunst in de openbare ruimte, een klantcommunity voor educatieve verbinding van jong tot oud. Mett als online middel dat tot de verbeelding spreekt en zo bijdraagt aan de culturele sector.

  Lees meer