Verhalen van klanten

Vertel ons jouw verhaal
Gemeente Landsmeer werkt samen Mett

Gemeente Landsmeer werkt met circa 90 medewerkers samen in een sociaal intranet van Mett. Het platform brengt mensen weer met elkaar in contact en medewerkers kunnen nu makkelijk reageren op nieuwsberichten. Daarnaast zijn alle belangrijke documenten eenvoudig en snel te vinden op het sociale intranet.

Verder lezen
Zorggroep Oude en Nieuwe land werkt samen Mett

Zorggroep Oude en Nieuwe Land zet Mett in als sociaal intranet voor haar medewerkers. Het sociale intranet is een ontmoetingsplein waar 2400 medewerkers met elkaar in contact kunnen komen en blijven, kennis en informatie kunnen delen en op de hoogte blijven van alles wat speelt binnen de organisatie en daarbuiten. Een uitgebreid smoelenboek helpt medewerkers elkaar te vinden en te verbinden.

Verder lezen
Friesland Voorop werkt samen Mett

Werken aan de kwaliteit en betaalbaarheid van zorg. Samen met klanten en zorgaanbieders. Dat is waar het project Friesland Voorop voor staat.
In opdracht van De Friesland Zorgverzekeraar ontwikkelden wij hiervoor een compleet communicatie en participatie platform www.frieslandvoorop.nl. Op deze manier willen zij de doelgroep informeren over de mogelijkheden binnen de zorg, maar ook discussies aanwakkeren.

Verder lezen
KNHM werkt samen Mett

KNHM organiseert sinds 1978 Kern met Pit. Uitgangspunt van Kern met Pit is dat bewoners zelf het beste weten hoe zij hun woonomgeving kunnen verbeteren. De wedstrijd daagt hen uit zelf initiatieven te ontwikkelen en niet te wachten tot de overheid iets doet. In 2012 heeft Kern Met Pit een krachtige impuls gekregen mede door het participatieplatform van Mett.

Verder lezen
Artcadia werk samen Mett - deel vh logo

Arcadia is een landelijke techniek- en kunstwedstrijd voor leerlingen van HAVO/VWO 2. De wedstrijd is een initiatief van de KNHM (Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij) en ARCADIS in samenwerken met Canon Nederland. Voor dit project zetten zij Mett in als compleet participatieplatform.

Verder lezen
IGEV werkt samen Mett - klantcase

IGEV maakt sinds 2013 gebruik van Mett. Op het platform werken projectleden in kenniskringen samen aan innovatieve ideeën. Leden van een kenniskring zijn thesis studenten van diverse Hogescholen en Universiteiten, medewerkers van één van de partijen uit het samenwerkingsverband Regio Noord-Veluwe en medewerkers van diverse betrokken partijen uit het bedrijfsleven.

Verder lezen
Blue Sky Group werkt samen Mett

Blue Sky Group is een onafhankelijke, professionele organisatie die zich uitsluitend toelegt op het adviseren en ondersteunen van pensioenfondsen en hun belanghebbenden. Blue Sky Group (BSG) zet Mett sinds begin 2012 in als virtueel kantoor, extranet en klantportal in één. Via Mett werkt BSG samen met collega’s, bestuurders, toezichthouders en klanten.

Verder lezen
logo-Troostwijk

Troostwijk is gespecialiseerd in integrale advisering op het gebied van het zekerstellen van waarde voor objecten, installaties, vastgoed en ondernemingen. Troostwijk heeft klanten in het bedrijfsleven, de non-profit sector en semi-overheid. Van MKB tot beursgenoteerde ondernemingen. Samen werken zij in een sociaal intranet van Mett.

Verder lezen