Aankomende evenementen

Afgelopen evenementen

nat-intranetsymposium-2016

24 november: Hét Nationaal Intranetsymposium

Op 24 november is in Putten (vlakbij Amersfoort) Hét Nationaal Intranetsymposium 2016. Aan bod komen o.a. de laatste trends op gebied van intranet. Ook kun je in interactieve sessies je vragen delen met andere deelnemers en experts. Daarnaast geven intranetbeheerders uit de overheid, non-profit en bedrijfsleven een presentatie over hun platform en kun je live intranetten bekijken.

Dit praktijkgerichte evenement is een bron van inspiratie voor community managers. Zien we jou 24 november?

15351_C-Day16_logo_zonder_po_RGB

9 juni: C-DAY16

Op 9 juni is het tijd voor het nationale vakcongres voor communicatieprofessionals: C-DAY16. Communicatieautoriteiten spijkeren je kennis bij. Verrassende experts verwijden je blik. Koplopers delen de laatste trends. Het belooft een dag te worden vol bijzondere ontmoetingen, state-of-the-art-kennis en een aanleiding om aan de slag te gaan met je eigen professionele kennisontwikkeling.

congres intranet header

22 maart: Congres intranet


Binnenkort is het grootste intranetevenement van Nederland weer: Congres Intranet. Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op het evenement. Het thema is dit jaar 'the future of work'. Dit thema zorgt er gegarandeerd voor dat je de volgende dag vol inspiratie aan de slag kunt en plannen kunt maken voor jouw ideale intranet. Je weet na afloop precies waar jouw intranet staat ten opzichte van andere intranetten, wat de mogelijkheden zijn en hoe je de activiteit op een intranet kunt verbeteren.

Bedrijven werken samen Mett

9 juni: intranet inspiratiemiddag

Inspiratie opdoen en achter de schermen kijken bij het sociaal intranet van andere organisaties. Daar draait het om bij de Intranet Inspiratiemiddag op 9 juni 2016 in Amersfoort. Tijdens deze bijeenkomst geven communicatieprofessionals van vier organisaties een presentatie over hun platform. Ook kun je live intranetten bekijken van sprekers én andere deelnemers. Wij zijn als sponsor aanwezig op dit evenement. Kom je ook?

Spilter kennissessie

16 juni: Kennissessie stakeholder management

Op donderdag 16 juni 2016 organiseert onze samenwerkingspartner Spilter de kennissessie 'Stakeholder Management & de Perfecte Community'. Tijdens deze kennissessie staat stakeholder management en het opzetten en onderhouden van de perfecte community centraal.

LOMD instrumenten tour Mett Jos Wassink

23 juni: LOMD 2016

De Landelijke omgevingsmanagementdag is dé landelijke bijeenkomst voor Omgevingsmanagers, Projectmanagers, Gebiedsmanagers en Communicatieadviseurs van overheid en marktpartijen. Met jaarlijks meer dan 400 deelnemers van Rijkswaterstaat, Provincies, Gemeenten, Waterschappen, Bouwbedrijven, Advies-, Consultancy en Communicatiebureaus. Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig bij LOMD. Tijdens de instrumententour laten we je zien hoe je Mett inzet als platform voor omgevingsmanagement en omgevingscommunicatie.

intranet

30 juni: Noordelijk intranetsymposium

Wat zijn de laatste trends op het gebied van intranetten? En hoe krijg je jouw organisatie mee bij de implematatie van een nieuw platform? Dat zijn op 30 juni de centrale vragen bij Het Noordelijk Intranetsymposium in Groningen.

Tijdens dit kleinschalige evenement kun je jouw vragen met ons delen en Mett zelf uitproberen. Zien we jou op 30 juni in Groningen?

Teamfoto

9 juli: Exclusieve productlancering Mett 3

Vanaf nu is het mogelijk om te migreren van Mett 2 naar Mett 3. Mett 3 is ons nieuwe geavanceerde besturingssysteem. Het biedt een compleet nieuwe gebruikservaring en dan overdrijven we niet. Mett 3 kan veel meer, is sneller en flexibeler en, niet onbelangrijk, ziet er echt heel mooi uit. Kortom: Meer, Mooi, Makkelijker.

Wij laten jullie graag zien hoe mooi en makkelijk Mett 3 is en dit doen we door middel van een productlancering. Meld je nu aan!

handen-schudden

2 juli: Inspiratiesessie: ‘omgevingscommunicatie: van blussen naar bouwen!’

Wat zijn de tips omtrent online omgevingscommunicatie? Hoe ga je om met weerstand? Dat zijn vragen die Jasper Ludolph (Mett) en Jeroen Rispens (Mett) gaan beantwoorden tijdens deze inspiratiesessie. Een inspiratiesessie die je niet mag missen.

Teamfoto

30 juni: Exclusieve productlancering Mett 3

Vanaf nu is het mogelijk om te migreren van Mett 2 naar Mett 3. Mett 3 is ons nieuwe geavanceerde besturingssysteem. Het biedt een compleet nieuwe gebruikservaring en dan overdrijven we niet. Mett 3 kan veel meer, is sneller en flexibeler en, niet onbelangrijk, ziet er echt heel mooi uit. Kortom: Meer, Mooi, Makkelijker.

Wij laten jullie graag zien hoe mooi en makkelijk Mett 3 is en dit doen we door middel van een productlancering. Meld je nu aan!

LOMD instrumenten tour Mett Jos Wassink

18 juni: Landelijke Omgevings-managementdag 2015

Bij omgevingscommunicatie, waar het vaak draait om het kweken van draagvlak voor een ingreep in de leefomgeving van mensen, zullen grote en kleine communicatiemiddelen naadloos op elkaar aan moeten sluiten.

Tijdens de Landelijke Omgevingsmanagementdag op 18 juni 2015 presenteren wij ons samen met onze communicatiepartners op het communicatieplein. Wij en onze partners beantwoorden al jouw vragen over omgevingscommunicatie.

Factor C

24 maart: Factor C: en dan?

Hoe maak je als overheidsorganisatie je beleid communicatiever? Dat is waar je als Factor C facilitator op dit moment, samen met het projectteam, hard aan werkt. Maar hoe delen verschillende projectteams hun punten van aandacht en successen? Hoe zorg je dat de resultaten eigendom worden van het projectteam? Waar loop jij tegen aan en zou je erg graag eens met je Factor-C genoten over willen sparren?