Demo aanvragen
Bel gerust 030 292 07 01
 • Demo aanvragen

  Experts in online communities

  Wat is een community platform?

  Op een community platform deel je kennis en ervaringen. Mensen met gedeelde interesses komen samen en gaan gesprekken aan. De community is een belangrijk middel voor de community manager om de betrokkenheid van de doelgroep te vergroten.

  Wij bieden een succesvol community platform

  Op basis van onze ruime ervaring zetten we een community platform klaar wat past bij jouw doelen. Mett werkt als een blokkendoos. Met onze bouwstenen kun jij het community platform eenvoudig aanpassen. Jij bepaalt wie mag toevoegen en reageren. En welke onderdelen openbaar of besloten zijn. Verandert er iets binnen de community? Het platform groeit eenvoudig met jullie mee.

   

  Demo in jouw huisstijl (vrijblijvend)

  Onze aanpak

  Geïnspireerd op onze ruime ervaring met online samenwerken ontwikkelen we samen met jou een passende strategie voor korte en lange termijn.

  1

  Wat is het doel van jouw community?

  Dat is de eerste vraag die we je stellen. Hoe zie je het resultaat voor je? Wil je een nieuw kennisnetwerk opbouwen of juist bestaande relaties versterken? Op basis van ervaring met honderden community platformen denken onze adviseurs met je mee.

  2

  Hoe ziet jouw ideale community eruit?

  Samen kijken we hoe je Mett optimaal kunt inzetten om jouw doelen te bereiken. Met behulp van de juiste bouwstenen maken we een community platform op maat. We denken met je mee, in alle fases van het project. Met technische adviezen, maar ook met communicatietips.

  3

  Blijven investeren

  We adviseren je niet alleen over de inrichting van de community. Ook over het leiden van de community en de activatie van de leden denken we graag mee. Na de lancering blijven we evalueren en zijn we op afstand aanwezig voor advies. En als jij ons niet belt dan bellen we jou gewoon.

  Bekijk meer cases

  Mett Academy

  Kies je voor Mett, dan profiteer je van de voordelen van de Mett Academy. Je leert hoe je alle onderdelen van jouw intranet kunt beheren en aanpassen. Daarnaast blijf je via onze kennissessies en blogs op de hoogte van laatste ontwikkelingen en inzichten rondom online communities.

  Naar de Mett Academy