Demo aanvragen
Bel gerust 030 292 07 01
 • Demo aanvragen
  • Blog

  De zes mijlpalen waar wij het meest trots op waren in 2016

  Onze Mijlpalen

  Het nieuwe jaar is volop aan de gang. En terwijl we aan de slag zijn om jou verder te helpen, blikken we graag even samen terug. Een geweldig jaar ligt achter ons. Nieuwe toepassingen werden gerealiseerd, zoals een slimme koppeling om een ruimte of gebied in 360 graden te beleven, door middel van interactieve kaarten en virtual reality (VR). Het belangrijkste nieuws: menige Mett-omgeving is gecertificeerd drempelvrij en Mett breidt uit. Zowel met personeel als de kantoorruimte in Utrecht. Maar we deden veel meer. Hieronder de zes mijlpalen van 2016 waar wij het meest trots op zijn.

   

  1. Mett nu nog sneller

  Zoals je weet en merkt ontwikkelt Mett zich het hele jaar door. Onze ontwikkelaars informeren je vrijwel wekelijks over nieuwe toepassingen en features. Soms zijn deze ontwikkeld op basis van jouw wensen, en vaak omdat wij het beste uit Mett willen halen. In de release van 11 februari werd een uitgebreide performance verbetering doorgevoerd. Hierdoor voelt je Mett 3 platform (nog) sneller aan.

   

  2. Zoeken in document en PDF

  METT biedt sinds maart 2016 een sterke functionaliteit bij het zoeken in, en vooral het vinden van, een document. METT zoekt in de documenten zelf. De zoekresultaten tonen in welke zin het woord voorkomt. Bij een PDF wordt bovendien ook vermeld op welke pagina het woord staat. Na klikken op de genoemde pagina opent de PDF direct op die pagina.

  Zoeken in documenten

   

  3. Mett in beeld bij RTL: Samenwerken in de cloud

  Hoe kun je het beste samenwerken met externe partijen? In het RTL programma ‘Da’s goed geregeld’ ging onze adviseur Jos Wassink in gesprek met Koen Hansen over samenwerken in de cloud. Hoe werkt dat nu eigenlijk? Kijk de beelden terug en ervaar hoe helder en duidelijk Jos zich uitdrukt en presenteert.

   

   

  4. Jouw verhaal in Virtual Reality

  Vertel jouw verhaal in Virtual Reality. Samen met onze partner The Imagineers hebben we in mei een slimme koppeling gerealiseerd om jou een ruimte of gebied in 360 graden te laten beleven middels interactieve kaarten en VR. Hiermee bieden we het beste van twee werelden. Bekijk je het beeld met een Virtual Reality bril, dan ervaar je de omgeving alsof je er zelf midden in staat. Er zijn tal van mogelijkheden. Of het nu gaat om het visualiseren van een infrastructureel project, inzicht geven in de beschikbaarheid van kavels of het bekijken van vastgoed. Alles wat je wilt vertellen kan nu ook direct in beeld worden gebracht.

  #D-beeld Kempenbaan
  Afbeelding: interactieve VR kaart Kempenbaan Veldhoven 

   

  5. Verbeterde agendafunctionaliteit

  Na het plannen van de uitnodiging kunnen gebruikers sinds juni 2016 aangeven of ze wel, niet of misschien aanwezig kunnen zijn. Dit kan via de e-mail, in de persoonlijke update-pagina, in andere update-lijstjes of in het agenda-item zelf. Wij bieden inzicht in wie er wel, misschien of niet komt en wie er nog moet reageren. Aan de leden die nog niet gereageerd hebben kan een herinnering verzonden worden. Met als keuzeoptie wie wel of geen herinnering te sturen.

   

  Agendafunctionaliteit binnen METT

  6. Favorieten

  Een intranet wordt meestal ingericht op basis van toptaken: die onderdelen die door de meeste mensen gebruikt worden. De ervaring leert ons dat gebruikers ook informatie raadplegen die niet wordt gezien als veelgebruikte informatie. Informatie die niet in het hoofdmenu of op de homepage wordt getoond. De favorieten bieden dan uitkomst.

  Als gebruiker kun je zo een persoonlijk menu opbouwen dat via de zogenaamde “favorieten-ster” op elke willekeurige pagina geraadpleegd kan worden. De favorieten beheer je via je persoonlijke profielpagina. Hier kunnen favorieten uitgezet worden en de volgorde kan worden aangepast.

  Favorietenmanagement