Demo aanvragen
Bel gerust 030 292 07 01
 • Demo aanvragen
  • Blog

  Single Sign-On

  Het is mogelijk om gebruikers binnen je bedrijfsnetwerk of via Citrix automatisch in te laten loggen op Mett. Dit principe heet Single Sign-On en maakt het mogelijk om tussen verschillende applicaties te wisselen zonder telkens opnieuw in te moeten loggen. Single Sign-On zit standaard inbegrepen bij CorporateMett, maar is ook mogelijk bij BasisMett.

  Inloggen binnen één seconde

  Om dit mogelijk te maken realiseren wij een koppeling tussen Mett en Active Directory. De koppeling tussen een Active Directory netwerk account en een Mett account wordt uitgevoerd via het Mett login. Deze koppeling gebeurt binnen één seconde (afhankelijk van netwerk snelheid). In die enkele seconde wordt er via Active Directory een controle uitgevoerd, wordt de koppeling tussen het Active Directory account en het Mett account gemaakt en wordt er ingelogd op het Mett platform. De veiligheid van het Mett platform blijft hierbij gewaarborgd.

  Het weghalen van drempels leidt tot een hogere betrokkenheid onder gebruikers. De gebruikers hoeven nu geen wachtwoord meer te onthouden voor hun Mett platform en zijn ingelogd zodra zij beginnen met werken. Tip: stel het Mett platform in als startpagina. Op die manier ziet iedere gebruiker automatisch het overzicht van het platform.

  Door middel van de Single Sign-On koppeling willen we de communicatie met onze medewerkers verbeteren.

  Troostwijk informatie centrum maakt sinds kort gebruik van een Active Directory login. “Onze medewerkers hadden er last van dat ze steeds opnieuw moesten inloggen. Daardoor maakten minder medewerkers actief gebruik van het platform”, zegt Toin Kuypers,  manager ICT bij Troostwijk. “Om deze drempel te verlagen hebben we gekozen voor een Active Directory koppeling waardoor gebruikers automatisch worden ingelogd. Door middel van de Single Sign-On koppeling willen we de communicatie met onze medewerkers verbeteren.”

   

  logo toostwijk

  Troostwijk is gespecialiseerd in integrale advisering op het gebied van het zekerstellen van waarde voor objecten, installaties, vastgoed en ondernemingen. Kijk voor meer informatie op de website, www.troostwijk.nl.