Demo aanvragen
Bel gerust 030 292 07 01
 • Demo aanvragen
  • Blog

  Per ongeluk items verwijderen is verleden tijd (met de nieuwe prullenbakfunctionaliteit)

  Het kan de beste overkomen, per ongeluk een belangrijk document of bericht verwijderen. Vanaf nu zal dit jou niet meer overkomen met onze nieuwe prullenbakfunctionaliteit. Vanaf nu zet je met één druk op de knop het per ongeluk verwijderde bericht terug op de juiste pagina. Een veel voorkomende wens van de Mett-gebruikers is het terug kunnen plaatsen van verwijderde items.

  Prullenbakfunctionaliteit als “soft delete”

  Voorheen was het niet mogelijk om per ongeluk verwijderde items zelf terug te plaatsen. Dit probleem hebben wij opgelost. Vanaf nu kunnen beheerders verwijderde items tot maximaal 30 dagen lang terugvinden in hun persoonlijke prullenbak en met één klik op de knop terugzetten door op de ‘herstellen’ button te klikken.

  Alle Mett beheerders hebben namelijk een prullenbak waar verwijderde items maximaal 30 dagen in blijven staan. Dit kun je als een soft delete zien. Op de Mijn Mett pagina vindt je naast de updates van items waarop je bent geabonneerd ook de bestanden die je hebt geüpload en jouw prullenbak. In deze prullenbak kun je verwijderde items definitief verwijderen (hard deleten) of terugzetten. Als je een item terugzet komt deze op de oude plek te staan. Wanneer je een item in de prullenbak laat staan, wordt het na 30 dagen automatisch hard gedeletet.

  Heb jij een goed idee?

  Mett is een team van adviseurs en technische ontwikkelaars die continu bezig zijn met het verbeteren van Mett. De feedback van onze klanten is hierbij ontzettend belangrijk. Via onze telefonische helpdesk krijgen we regelmatig wensen te horen en we organiseren regelmatig sessies waarbij we samen met klanten kijken naar verbetermogelijkheden van Mett. Wij moedigen je dan ook aan om ons van feedback te voorzien zodat we samen Mett blijven verbeteren.

  Wat wil jij dat wij verbeteren aan Mett? Laat het ons weten, dan kijken wij naar de mogelijkheden. Deel je feedback op onze Support website en blijf op de hoogte van de vorderingen, of stuur ons een mailtjeRegistreer je op onze Support website en plaats je feedback in onze meedenk-pagina.

  registreren