Demo aanvragen
Bel gerust 030 292 07 01
 • Demo aanvragen
  • Blog

  Online plannen visualiseren en presenteren

  In samenwerking met The Imagineers en Over Morgen in beeld voegt Mett een extra mogelijkheid toe aan Mett. Je kunt plannen visualiseren en presenteren. Ideaal voor omgevingscommunicatie en gebiedspromotie! Wij zijn hier erg enthousiast over en zien deze optie als een zinvolle toevoeging voor Mett. Hoe werkt dit?

  Het visualiseren van plannen heeft meerdere voordelen:

  • complexe plannen eenvoudig presenteren
  • ondersteunt verkoop (woning) bouwprojecten
  • creëert draagvlak bij stakeholders

  Bolfoto

  Een van de voorbeelden van een visualisatie is de bolfoto. Deze foto wordt door middel van een drone of een helikopter gemaakt en geeft een vernieuwend beeld van jouw omgeving.

  Bolfoto Viadrupsteen

  Klik op de foto om te ervaren hoe het werkt.

  3D visualisatie

  Een ander voorbeeld is de integratie van een 3D visualisatie waarin je in een virtuele wereld de plannen kunt bekijken. Door integratie hiervan in ons platform kunnen burgers betrokken worden via allerlei manieren van burgerparticipatie.

  3D visualisatie

  Klik op de foto om te ervaren hoe het werkt. 

  De meerwaarde van het visualiseren van plannen

  Via Mett heeft de integratie van bolfoto’s en visualisaties op verschillende vlakken meewaarde. Zowel voor een platform dat intern wordt gebruikt, alsook publiekelijk. Wat dacht je ervan om betrokkenen en geïnteresseerden te informeren over de locatie waar het project plaatsvindt? Of communiceer intern plannen en geef overtuigende presentaties hoe het nieuwe gebied eruit gaat zien.

  Visualiseer de plannen van jouw project in Mett

  Wij hebben deze mogelijkheden geïntegreerd in ons platform. Wil je weten wat het voor jouw project kan betekenen? Neem contact met ons op!