Demo aanvragen
Bel gerust 030 292 07 01
 • Demo aanvragen
  • Zorg
  • Case
  • Co-creatie & participatie

  Online participatie in de zorg: Goedleven

  In een community met participatiemogelijkheden bood het programma Goedleven de ruimte om met inwoners van gedachten te wisselen en samen na te denken over hun eigen zorg en welzijn.

  Goedleven community: meedenken over de toekomst van de zorg

  Op de website werd open gebrainstormd rondom vragen als ‘Wat doe je zelf om zo gezond mogelijk oud te worden?’, ‘Welke hulp krijg je uit je omgeving?’ en ‘Welke ondersteuning verwacht je daarbij van zorg- en welzijnsaanbieders in de regio?’. Deze online gesprekken werden aangevuld met offline bijeenkomsten, die op de community werden aangekondigd.

  Samen werken aan betere zorg

  De input die via de community binnenkwam naam Goedleven mee in het opstellen van het beleid, de ontwikkeling van nieuwe producten en het verbeteren van de zorg en welzijn. Alle organisaties die werkten op het bied van zorg en welzijn in Zeeuws-Vlaanderen werkten samen in Goedleven. De community bood de kans om met de inwoners van Zeeuws-Vlaanderen in gesprek te gaan en passende zorg te bieden. Zo was er op de community een besloten pagina voor mantelzorgers. Hier konden mantelzorgers tips, ideeën, vragen en stellingen met elkaar en zorgprofessionals delen.

  Of je nu werkt bij een zorginstelling, praktijk of sociaal wijkteam: in Mett communiceer en deel je informatie met de juiste mensen binnen én buiten de organisatie en kun je samen met geïnteresseerden of betrokkenen werken aan een betere zorg. Dit kan zowel openbaar als besloten.

  Het platform in het kort

  • 350 gebruikers
  • Meepraten over de toekomst van de zorg
  • Besloten community

  Impressie van het platform

  Screenshot homepage zorgcommunity goedleven