Demo aanvragen
Bel gerust 030 292 07 01
 • Demo aanvragen
  • Onderwijs
  • Case
  • Samenwerkingsplatform
  • Website mét community

  Engelstalig communicatieplatform voor project zelfvoorzienend huis

  Een duurzaam huis bouwen dat grotendeels zelfvoorzienend is in energiegebruik: Team Selficient deed het, en bereikte de finale van de Solar Decathlon in Amerika. Mett levert hen een Engelstalig communicatieplatform, zodat de hele wereld mee kan kijken.

  Hogeschool Utrecht en Smart Sustainable Cities

  Het team van Selficient bestaat uit tientallen studenten van de Hogeschool Utrecht, ondersteund door Smart Sustainable Cities. Samen hebben zij een huis ontworpen en gebouwd, wat zelfvoorzienend, modulair en duurzaam is. Het team wil hiermee een nieuwe bouwstandaard creëren. Met hun ontwerp namen zij deel aan de Solar Decathlon 2017, een wedstrijd georganiseerd door het Amerikaanse ministerie van Energie. Sterker nog, ze bereikten de finale en wonnen de publieksprijs!

  Een mooi partnerschap

  Voor de (Engelstalige) communicatie over Selficient gebruikt het team een online platform van Mett. Het platform wordt ingezet om het publiek achtergrondinformatie te geven over het project en om de laatste ontwikkelingen te delen. Daarnaast wordt een besloten deel van het platform gebruikt als samenwerkingsruimte, waar de studenten documenten met elkaar delen.

  Het is een bijzondere toepassing van Mett: communicatieplatform van het Utrechtse team dat deelneemt in een internationale wedstrijd. We zijn er best een beetje trots op, en zijn ook als partner betrokken bij Selficient.

  Het platform in het kort

  Een impressie van het platform

  Screenshot van de competition-pagina van Selficient

  Screenshot van de teampagina van Selficient