Demo aanvragen
Bel gerust 030 292 07 01
 • Demo aanvragen
  • Blog

  Mett en Cascadis: samen werkt verbindend

  Mett en Cascadis zijn partners. Jeroen Rispens (directeur, oprichter Mett) en Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) tekenenden maandag 27 maart voor samenwerking in een partnerschap.    

  Cascadis

  Cascadis is een beroepsvereniging van online professionals in de (semi-)publieke sector. Ons doel is de positie van online professionals in de (semi-)publieke sector te versterken. Dat doen we door online professionals met elkaar te verbinden en een startpunt te vormen bij persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Via een ledenplatform, masterclasses en andere bijeenkomsten en initiatieven, brengt Cascadis ambitieuze professionals bij elkaar.

  Mett

  Mett is hét online platform voor slim samenwerken, kennis delen, participatie en andere interactie. Mett is het meest flexibele system voor online samenwerking

  Overheden, zorg, onderwijs, culturele instellingen en bedrijven werken online samen in Mett. Mett is al 15 jaar een innoverend bedrijf en werkte al in de cloud voordat het woord bekend was.

  Een team van ± 20 collega’s adviseert en ondersteunt klanten in diverse branches zoals aannemers, omgevingsdiensten, gemeenten en zorg- en onderwijsinstellingen. ‘Wij adviseren, trainen en ontwikkelen. En we luisteren goed naar jou. Zo innoveert Mett tot dé toepassing van alle tijden.’

  Wat betekent de samenwerking? Mett heeft bijvoorbeeld een stand op het Cascadis Congres woensdag 5 april. Het partnerschap betekent naast de naamsbekendheid van Mett bij online professionals van de overheid vergoten, ook versterking van elkaars inhoudelijke doelen.