Demo aanvragen
Bel gerust 030 292 07 01
 • Demo aanvragen
  • Blog

  Ervaringen van klanten over Mett

  Vlak voor de zomer hebben wij Mett 3 gelanceerd: een geheel nieuw besturingssysteem waarmee online samenwerken nog slimmer en leuker wordt. Mett 3 is gebruiksvriendelijk, responsive en ziet er – als je het ons vraagt – ook nog eens fantastisch uit. Mett 3 = meer, mooier en makkelijker. Inmiddels zijn veel van onze klanten overgestapt op Mett 3. Wat zijn hun eerste ervaringen in het samenwerkingsplatform?

  Mett 3: de Reviews van onze klanten

   

  Peter Rozenbeek
  Communicatieadviseur BUCH gemeentes
  peter rozenbeek

  “Voor de vier organisaties van de gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo hebben we anderhalf jaar terug een platform door Mett laten bouwen om beter samen te kunnen werken. Nu zijn we over naar Mett 3. De nieuwe omgeving van ons platform oogt en werkt nog prettiger dan de vorige. We moeten mensen echt uitdagen om aan de slag te gaan in onze Mett omgeving. De nieuwe ‘look and feel’, maar zeker ook de functionaliteiten dragen daaraan bij. Mett 3 biedt ons kansen om – vooruitlopend op de ambtelijke fusie – nu al als één organisatie samen te werken.”

   

  Katinka Roebert
  Communicatie medewerker SVB-BGT
  katinka roebert

  “Na goede voorbereiding, afstemming en het managen van verwachtingen is de migratie naar Mett 3 succesvol verlopen. De website oogt professioneel, overzichtelijk en heeft veel mogelijkheden om onze bezoekers te informeren en ze actief te betrekken bij onze activiteiten. Het moment van migreren pasten ons ook goed. Het viel samen met het opnieuw inrichten en organiseren van onze website … twee vliegen in een klap. De mogelijkheden van Mett 3 en de samenwerking met Mett hebben geleid tot een mooie en gebruiksvriendelijke website.”

   

  Annette Jansen
  Communicatie adviseur Zorggroep Oude en Nieuwe Land

  “Zorggroep Oude en Nieuwe Land, de grootste aanbieder van zorg en werkgever in de gemeenten Noordoostpolder, Urk en Steenwijkerland, werkt sinds eind 2013 met het digitale platform van Mett. We hebben samen op een zeer prettige en constructieve wijze Mett op maat ingezet om te kunnen dienen als een Ontmoetingsplein voor ruim 2200 medewerkers, stagiaires en andere direct betrokkenen. En het draagt bij! De migratie naar Mett 3 is snel, in afstemming en succesvol verlopen. Ons ‘nieuwe’ Ontmoetingsplein biedt nu nog meer mogelijkheden voor medewerkers om met elkaar in verbinding te zijn, al het nieuws te kunnen blijven volgen en documenten en protocollen te kunnen raadplegen. Zorgmedewerkers werken veelal zelfstandig vanuit zelfverantwoordelijke teams en nu worden zij nog beter gefaciliteerd om dit ook goed te kunnen doen. Qua vormgeving en gebruik hebben we samen met Mett een verbeterslag gemaakt. Een dikke plus is dat ons Ontmoetingsplein nu ook responsive is, en daarmee goed toegankelijk op  elk moment (dag en nacht) en vanaf elk device. De overgang naar Mett 3.0 betekent voor ons een stap dichter bij aan nog een effectiever social intranet voor onze medewerkers in de zorg; het is een voortdurend ontwikkelproces en dat doen we naar volle tevredenheid met de inmiddels bijna collega’s van Mett.”

   

  Anja van Voorthuizen
  Projectmedewerker Metropoolregio Rotterdam Den Haag
  anja van voorthuizen

  “Sinds april 2013 werken wij samen in Mett aan het openbaar vervoer van de toekomst en sinds twee maanden werken we samen in Mett 3. In Mett kunnen we grote bestanden veilig en inzichtelijk bewaren in een heldere mappenstructuur en is eenvoudig te zien welke medewerkers welke rechten hebben. Deze beheersbaarheid van Mett is voor ons belangrijk. Ik en mijn collega’s zijn erg tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van het platform; het aanmaken of wijzigen van mappen en het plaatsen van documenten gaat echt heel makkelijk in Mett 3. Daarnaast is de look and feel van het platform vooruitgegaan en in combinatie met onze nieuwe foto’s ziet de site er prachtig uit. Bij alle ontwikkelingen rondom ons platform worden we goed bijgestaan door Mett, bij vragen kan ik altijd contact opnemen. Daarom ben ik blij dat we samenwerken in Mett.”

   

  Alle veranderingen op een rij

  Wat is er ook alweer allemaal nieuw in Mett 3? In deze blog staan alle veranderingen op een rij. Werk jij nog niet samen in Mett, maar wil je graag een live demonstratie? Onze adviseurs komen gratis en vrijblijvend bij je langs voor een kop koffie.

  demonstratie aanvragen