Demo aanvragen
Bel gerust 030 292 07 01
 • Demo aanvragen
  • Blog
  • Samenwerkingsplatform
  • Website mét community

  In welke taal ga jij online samenwerken?

  Online samenwerken in Mett kan ook in een andere taal. Nederlands, Engels, Duits en Frans, het is allemaal mogelijk. Organisaties die internationaal samenwerken kunnen bijvoorbeeld in het Engels werken op een Nederlands platform. Profiteer van de voordelen van ons Nederlandse platform, maar beperk je niet tot Nederlandse collega’s, klanten en andere partijen.

   Waarom zou ik niet voor een Amerikaans samenwerkingsplatform kiezen?

  Allereerst raden wij dit af vanwege de privacy en veiligheid van je data. Door op een Amerikaans platform voor online samenwerken informatie te delen is de privacy en veiligheid niet gegarandeerd. Wil je er zeker van zijn dat jouw data veilig op servers in Nederland staat, maar toch samenwerken in een andere taal, dan kan dat in Mett. Wij zetten het platform gratis voor je om van Nederlands naar Engels, Duits of Frans.

  Ten tweede raden wij dit af vanwege het gebrek aan advies en ondersteuning. Wij zijn gevestigd in Nederland en zijn daardoor gemakkelijk bereikbaar. Wij hebben een team van specialisten in huis die je kunnen helpen met het succesvol implementeren van Mett in je organisatie. Daarnaast kun je als beheerder altijd gratis onze helpdesk raadplegen. Samenwerken in Mett bespaart je daarom veel tijd en kosten.

  Wil je samenwerken in een andere taal dan Nederlands, Engels, Duits of Frans? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.