Demo aanvragen
Bel gerust 030 292 07 01
 • Demo aanvragen
  • Overheid
  • Case
  • Co-creatie & participatie
  • Website mét community

  Bewoners denken mee over de toekomst van Katwijk

  Wat vinden bewoners nu écht belangrijk voor de toekomst van Katwijk en hoe kunnen ze dat samen met de gemeente mogelijk maken? Om deze vraag samen te beantwoorden is het platform de Toekomst van Katwijk opgericht. Hier kunnen inwoners, ondernemers en organisaties samen nadenken over mogelijke kansen en uitdagingen.

  “Het platform is laagdrempeliger dan bijvoorbeeld een offline inspraakavond, hierdoor bereiken we een groot deel van de Katwijkers”

  Gezamenlijk werken aan een mooier en beter Katwijk, dat is het doel van het participatie platform. Naast de offline inspraakavonden bleek het online platform een mooie toevoeging om zoveel mogelijk input van bewoners te verzamelen. “Het platform is laagdrempeliger dan bijvoorbeeld een offline inspraakavond, hierdoor bereiken we een groot deel van de Katwijkers”, aldus Lianne Hulsebosch, communicatieadviseur.

  Op de participatiepagina’s kunnen betrokkenen per thema input leveren en reageren op diverse stellingen. Daarnaast wordt iedereen via de verschillende nieuwspagina’s op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Aan de hand van alle input wordt uiteindelijk een nieuwe omgevingsvisie ontwikkeld, waar de bewoners mede dankzij Mett aan hebben bijgedragen. Lees in onze blog meer over online participatie.

  “Fijn dat je met Mett op diverse manieren bewoners kunt betrekken. Je kunt eenvoudig je eigen touch geven aan een platform, maar hoeft niet het wiel helemaal opnieuw uit te vinden”

  Het platform in het kort

  • Community
  • Sinds april 2017
  • Input verkrijgen, nieuwsberichten delen

   Een impressie van het platform

   

  Screenshot van de homepage van het Participatie platform de toekomst van Katwijk

   

  Screenshot van het Participatie platform de toekomst van Katwijk

   

  Screenshot van de doelstellingen op het Participatie platform de toekomst van Katwijk