Demo aanvragen
Bel gerust 030 292 07 01
 • Demo aanvragen
  • Blog
  • Co-creatie & participatie
  • Sociaal intranet
  • Kenniscommunity
  • Samenwerkingsplatform
  • Website mét community

  Beleef een ruimte of gebied met interactieve beelden en VR

  Samen met onze partner The Imagineers hebben we een slimme koppeling gerealiseerd om jou een ruimte of gebied in 360 graden te laten beleven middels interactieve kaarten en VR. Hiermee bieden we het beste van twee werelden.

  Vertel jouw verhaal in vr

  Vertel jouw verhaal en toon direct het bijbehorende beeld. Of andersom; navigeer door een panorama foto en plaats punten op de foto. Vertel meer informatie bij deze punten en verwijs naar andere pagina’s in Mett. De intelligente API die volledig is geïntegreerd met alle functies van Mett 3 maakt dit mogelijk.

  Bekijk je het beeld met een Virtual Reality bril, dan ervaar je de omgeving alsof je er zelf midden in staat. Er zijn tal van mogelijkheden. Of het nu gaat om het visualiseren van een infrastructureel project, inzicht geven in de beschikbaarheid van kavels of het bekijken van vastgoed. Alles wat je wilt vertellen kan nu ook direct in beeld worden gebracht.

  Kempenbaan

  Afbeelding: interactieve VR kaart Kempenbaan Veldhoven 

   

  interactieve kaart kempenbaan veldhoven

  Kijk ter inspiratie op Kempenbaan in Veldhoven. In dit participatieproject geven we betrokkenen inzicht in de gevolgen van ingrepen in de leefomgeving. Met behulp van een interactieve kaart wordt het nieuwe wegontwerp in 3D getoond.

  bekijk de interactieve kaart

   

  ervaar zelf de kansen van vr

  Heb je zelf een wens om te communiceren middels interactieve beelden en VR, dan gaan we graag met je in gesprek. Kunnen we jou ook helpen? Neem contact op met ons op via 030-2920701.