Demo aanvragen
Bel gerust 030 292 07 01
 • Demo aanvragen
  • Blog

  5 tips voor online relatiemanagement

  Gebruik Mett om al je relaties te onderhouden. Voeg relaties toe als gebruikers en bepaal zelf welke toegang zij hebben tot Mett. Bijvoorbeeld om ze op de hoogte te houden met een nieuwsbrief, of rechten te geven om vergaderstukken te uploaden. Of exporteer alle gegevens voor een papieren mailing. Wij geven je 5 tips voor online relatiemanagement.

  Alle projectinformatie zoals documenten delen met betrokkenen via één platform. Handig, maar hoe breng je jouw relaties op de hoogte? Bij deze onze tips voor online relatiemanagement.

  1. Importeer jouw relaties binnen Mett

  Binnen Mett zijn al jouw betrokkenen en relaties op te slaan als gebruiker. Op deze manier kun relaties eenvoudig op de hoogte houden en toegang geven tot de gewenste informatie.

  • Maak groepen aan van contactpersonen
  • toon relaties en klanten in lijsten zodat anderen eenvoudig contact op kunnen nemen
  • stuur nieuwsbrieven of automatische notificaties

  2. Verstuur inloggegevens naar jouw gebruikers

  Heb je alle gebruikers binnen Mett toegevoegd? Dan is het van belang dat gebruikers weten dat ze een platform hebben waar ze terecht kunnen om informatie te halen en te brengen. Het versturen van inloggegevens is een actie voor de beheerder. Bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker kun je automatisch de inloggegevens versturen.

  3. Houd informatie up to date

  Zodra betrokkenen en relaties (gebruikers) in Mett hebt staan is het van belang dat informatie van deze personen up to date is en blijft. Gebruikers kunnen zelf hun profiel wijzigen nadat ze zijn ingelogd, zodat jij hier geen tijd aan hoeft te besteden.

  4. Start groepen en geef rechten

  Gebruikers plaats je eenvoudig in groepen zodat je snel kunt herkennen op welke wijze een relatie betrokken is bij jouw project. Groepen kun je gebruiken voor de volgende zaken:

  • Creëer een overzicht van je relaties
  • Stuur groepen mailings/nieuwsbrieven
  • Stel de rechten per groep in, zodat je informatie met specifieke groepen kunt delen.

  5. Exporteer gebruikers naar Excel

  Wil je de gegevens van al je gebruikers (of een aantal groepen) gebruiken voor een papieren mailing? Gebruik dan de exportfunctie van Mett. Zo kun je eenvoudig de informatie van gebruikers exporteren naar een Excelbestand.

  Het exporteren van gebruikers is een actie voor de moderator en gebeurt vanuit de beheeromgeving (onder de pagina ‘gebruikers’).