Bedrijven werken samen Mett

Hoe groot of klein je organisatie ook is

Vrijblijvend proberen
Mogelijkheden

Alle functionaliteiten inbegrepen

We maken samenwerken makkelijker en brengen je doelen dichterbij. Werk samen met mensen binnen en buiten de organisatie. Zodat je verbonden blijft met collega’s, partners én klanten. Hoe kan Mett jouw organisatie helpen? Zet het in als sociaal intranet, extranet voor relatiemanagement of platform voor projectmanagement. Alle functionaliteiten zijn standaard inbegrepen. Je kunt zelf je ideale platform inrichten of je laten adviseren door een specialist van Mett.

Onbeperkt aantal gebruikers

Met hoeveel personen je ook wilt samenwerken, je doet het efficiënt in Mett. Of je nu bezig bent met een start-up of werkt bij een bloeiende internationale organisatie. Nederland werkt samen Mett.

Blog: wat wil de gebruiker van je platform?

Bereik je doelen sneller

We verbinden ons aan jouw doelen. Afhankelijk daarvan richten wij de ideale online werkplek voor je in. Heb je in de toekomst behoefte aan meer of juist minder mogelijkheden? Overstappen op een ander abonnement kan heel gemakkelijk en snel. Wel zo handig!

Trending topic: Netwerksamenwerking

Altijd en overal toegang

Werken collega’s ook geregeld thuis, bij klanten of bij verschillende vestigingen? In Mett kunnen ze altijd en overal veilig inloggen op het systeem. Mett is het platform in de cloud, maar met servers veilig in Nederland. Zo kun je veilig samenwerken en communiceren met collega’s, klanten en andere betrokkenen.

Tips: in twaalf maanden een succesvol intranet

Waarom Mett

Mett is je ideale werkplek in de cloud.

Mett helpt bedrijven in Nederland beter samen te werken. Zet Mett in als sociaal intranet, virtueel kantoor, extranet voor relatiemanagement of als projectplatform. Wij hebben de techniek, ervaring en kennis in huis om beter samen te werken.

Communicatieadviseur

Je doelgroep optimaal informeren en betrekken

Of je nu communicatieadviseur bent bij een kleine onderneming of een groot bedrijf, wij helpen je om je doelen te behalen en kosten te besparen. Zet Mett in om zowel interne als externe communicatie te stroomlijnen. Blijf in contact met collega’s, relaties en doelgroepen. Deel nieuws op de openbare website of deel rapporten in een besloten omgeving met een groep collega’s.

Wij helpen jou slim en veilig online samen te werken. Bij een abonnement op Mett zijn altijd alle functionaliteiten inbegrepen. De mogelijkheden zijn groot en de kosten laag.

 

Community management simpeler dan ooit

Maak nieuwsberichten in de gebruiksvriendelijke editor, verstuur nieuwsbrieven naar klanten en houd collega’s en geïnteresseerden op de hoogte via een twitterstream. Mett is gekoppeld met Twitter, Facebook, LinkedIn en meer dan 300 andere social media. Zo verbind je verschillende communicatielijnen slim via één platform!

Mett is het meest gebruiksvriendelijke systeem om te beheren. Door de rechtenstructuur van Mett is autorisatie op het platform inzichtelijk. Je weet precies wie toegang heeft tot welke informatie. Onze oplossing staat op onze servers in Groningen en in de cloud. Je kunt overal vandaan inloggen. Dat maakt samenwerken in Mett simpel, veilig en superslim!

Medewerker

Maak zelf groepen en werk samen

Creëer zelf groepen met collega’s en werk samen aan projecten of thema’s. Maak een persoonlijke documentenpagina aan voor documenten waar je nog aan werkt. Deel grote bestanden met klanten, kom in contact met collega’s via het smoelenboek en maak je persoonlijke to do lijst. Samenwerken in Mett is niet alleen gemakkelijk, maar ook leuk!

Directie

Slim en efficiënt samenwerken

Ligt in jouw organisatie de focus op het klantproces? Mett is het systeem dat klant- en werkprocessen ondersteunt en altijd, vanaf ieder apparaat, te raadplegen is. Werk samen aan documenten en deel agenda’s en verslagen. Geef medewerkers de mogelijkheid zelf ideeën in te brengen om de organisatie te verbeteren. Of laat collega’s zelf groepen maken om met elkaar in contact te komen rondom thema’s die zij interessant vinden. Zo vormt het platform niet alleen de verbindende factor in klant- en werkprocessen, maar verbindt het platform ook collega’s met elkaar.

WIJ ZIJN ER VOOR JOU

  • Ervaren adviseurs met verstand van communicatie en samenwerkenErvaren adviseurs met verstand van communicatie en samenwerken.
  • Praktische kick-start tot duurzame ondersteuningAlles van paktische kick-start to duurzame ondersteuning.
  • Mett is er voor jouOok na lancering blijven we graag betrokken bij jouw doelen!