Demo aanvragen
  • Demo aanvragen

    Privacyverklaring METT

    Uw privacy wordt gerespecteerd door METT. Daarom doet zij er alles aan om deze te beschermen. Hieronder leest u hoe METT omgaat met uw persoonsgegevens. Het verwerken van deze persoonsgegevens is in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

    Welke persoonsgegevens verwerken wij

    Door gebruik te maken van onze diensten of omdat u deze op vrijwillige basis aan ons verstrekt, verwerken we persoonsgegevens.
    De volgende persoonsgegevens worden door METT verwerkt:

    • Voor- en achternaam
    • Telefoonnummer
    • E-mailadres
    • IP-adres
    • Browsertypes

    Waarom we gegevens nodig hebben

    METT verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    • Het kunnen versturen van emailnieuwsbrieven.
    • Het kunnen verwerken van uw demo-aanvraag.
    • Het kunnen toesturen van een door u aangevraagd factsheet.

    Websitebezoek

    METT gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. METT gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, onthouden uw voorkeursinstellingen en helpen ons om de website goed te laten functioneren. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie, die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser, verwijderen.

    Beveiliging

    De website van METT maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat zodat uw gegevens versleuteld worden verzonden. Daarnaast zal METT alles in het werk stellen om uw persoonsgegevens te beschermen. Zo worden passende beveiligingsmaatregelen genomen om verlies of onrechtmatig gebruik tegen te gaan.

    Indien u van mening bent dat uw persoonsgegevens niet goed beveiligd zijn, neemt u dan contact op met ons.

    Contactgegevens METT

    Heeft u vragen, opmerkingen, klachten of suggesties?
    Neem u gerust contact met ons op:

    METT
    Hooghiemstraplein 59
    3514 AX Utrecht
    030 711 57 77
    team@mett.nl

    Deze versie is opgesteld in november 2017